Olin tänään taas vähästä aikaa töissä ja oli kyllä tylsääkin tylsempää. Ei tapahtunut yhtikäs mitään. No, mikäs siinä kun palkka juoksee. Sain sentään vähän kouluhommia taas eteenpäin. Pitäisi lukea eräs kirja ja kirjoittaa siitä referaatti että saisin siitä kurssin ja se kirja on niin surkeasti kirjoitettu ettei sitä tekisi yhtään mieli lukea. Opinnäytetyöni suhteen minulla on taas hieman kriisiä ja laitoin ohjaajalleni sähköpostia siitä mutta eipä ole kuulunut sieltä suunnalta mitään. Ja pitäisi yksi kirjallinen tehtävä saada valmiiksi perjantaihin mennessä. Huoh.

Töiden jälkeen soitin Emilialle, lapsuudenystävälleni, joka on miehineen ja lapsineen (yksi toistaiseksi) myöskin muuttaneet takaisin tälle paikkakunnalle. On todella ihanaa että täältä vielä löytyy vanhoja ystäviä. Päädyttiin sitten lähtemään kävelyllä vaikka sää olikin varsin tuulinen, mutta kun Emilia on sellainen siivoamisen suhteen tarkka tyttö ja heidän kämppänsä saittui olemaan hiukan sotkuinen. Köpöteltiin siinä ympäri kaupunkia ja juteltiin kaikenlaista, luonnollisesti myöskin lapsista ja perheenlisäyksestä kun Emilian ja Joukon pikkuinen on kohta vuoden ikäinen hurmuri.

Itselläni nuo vauva-ajatukset ovat vielä aika etäiset vaikka todella moni ystävistä ja tutuistani ovat joko raskaana tai ovat pienten lasten tuoreita vahempia. Toki olisi jossain vaiheessa ihanaa saada lapsukaisia, muttei kuitenkaan ihan vielä. Olemme mieheni kanssa tunteneet vasta vajaat kolme vuotta, joten onhan se vielä varsin mukavaa olla ihan vain kahdestaan. Ja varsinkin kun on tuo kisu niin siihen saa purettua pahimmat vauvakuume oireilut. Tiedän senkin että muistini on monessa jutussa todella vajaa ja että ehkäisy jossain vaiheessa saattaa antaa periksi. Jos niin käy niin käyköön. En haluaisi ajatella sitä siinä tapauksessa vahinkona, lähinnä niin että sen oli tarkoitus tapahtua. Se ei kuitenkaan ole sattumaa että jokainen meistä on tänne maailmaan syntynyt, siihen on joku Paljon Suurempi vaikuttanut ja todella tahtonut sitä - ihastunut pelkkään ajatukseen juuri sinusta!