Kypsyttelin jo kesällä ajatusta siitä että alkaisin syksyn tullen ja töiden mahdollisesti jatkuessa harrastamaan jotakin liikunnallista, esimerkiksi tanssia. Tanssi on aina ollut todella lähellä sydäntäni, niinkuin musiikkikin. Joskus yläasteella ja lukiossa Rakas Ystäväni sai minut houkuteltua mukaansa balettitunneille. Tykkäsin siitä ihan mielettömän paljon ja muistelen vieläkin niitä aikoja kaiholla. Täälläkin on balettikoulu, mutta omaa ryhmää aikuisille ei oikein ole löytynyt. Ilmeisesti jazztanssia kylläkin olisi, mutta kun tuo klassinen baletti houkuttelisi ehkä enemmän. Sitäpaitsi tuo tanssikoulu on hyvin kunniahimoinen, ehkä liiankin minun tasoiselle tanssijalle.

Noin kuukausi sitten kopsahti postilaatikkoon kansalaisopiston esite jota selailin ihan vaan ajatuksena että jos joku mielenkiintoinen kurssi löytyisi. Eipä sieltä kovin paljoa löytynyt, mutta yksi tanssikurssi, kappas vain. Vatsatanssikurssi nimittäin... En ole koskaan oikein ollut kovin innoissani itämaisesta tai intialaisesta musiikista, joten jätin ajatuksen sitten siihen enkä vienyt sitä pidemmälle.

Pari viikkoa sitten kun pomomme järjesti työpaikan syysbileet niin siellä oli ryhmä vatsatanssijoita esiintymässä. Ei se esiintyminen kovin vakuuttavaa ollut, mutta ihan kivan näköistä. Juuri samana päivänä ja siihen aikaan olisi se kurssi alkanut, ja ajattelin että kun nyt en sinne päässyt niin ei sitten. Kuitenkin vain viikko sen jälkeen kun olin töissä potilaakseni tuli yksi näistä vatsatanssijoista joka ennnen eläkkeelle jäämistään oli toiminut kansalaisopiston kurssin opettajana. Aloimme sitten siitä vatsatanssista juttelemaan ja hän kovasti kutsui minut mukaan kurssille, kun käy siellä nykyään oppilaana. Tuntui että tässä ei nyt ole vain sattumasta kyse, joten rohkaistuin ja lähdin sitten illalla hytkyttämään fläskiäni. Enkä kadu. Tänäänkin tulin tanssitunnilta ihan innoissani, myös sen takia että tapasin sielä erään tutun johon olen jo pitkään toivonut tutustuvani paremmmin. Sitäpaitsi tuntuu siltä että juuri tämän tyylinen erittäin naisellinen tanssi auttaa minua ehkä vielä hieman keskeneräisen naiseuteni jalostumisessa.