Työpaikkahakemukseeni vastattiin todella ripeästi. Pari päivää sen jälkeen kävin itse paikan päällä näytillä, ja lupasivat minulle huhtikuusta vuoden loppuun asti töitä, ainakin. Sijaisuutta toki vain, mutta siitähän se lähtee. On kyllä todella hienoa saada koulutustaan vastaavaa työtä, varsinkin heti valmistuttuaan!

Tässä kaikessa muuttamisessa ja työnhaussa on ollut todella vahvasti johdatuksen makua. Ei ole yhtään epäselvää etteikö meidän olisi tarkoitus muuttaa kyseiselle paikkakunnalle. Tuntuu todella ihanalta kun asiat ovat ikään kuin itsestään järjestyneet näin ihanasti. Vieläkään emme ole päässeet sitä kämppää tarkastamaan, mutta luotan siihen että se on tarpeeksi asuttavassa kunnossa. Kuulemma olisivat remppaamassa sitä kunhan edellinen asukas lähtee alta pois.

Saimme myös häämatkan varattua! Selailimme äkkilähtöjä sivuilta www.rantapallo.fi ja siellä sattui löytymään viikon matka Venezuelaan. Aivan loistavaa! Emme ole kumpikaan aiemmin käyneet karibialla, saatikka Etelä-Amerikassa, että seikkailua saattaa pukata. Varsinkin kun viranomaistiedotteessa varoitetaan Kolumbian rajan läheisyydessä liikkumisesta, kun siellä voi joutua sissiryhmien kaappaamaksi... Onneksi emme aio siinä osassa maata oleskella, joten eiköhän sieltä selvitä hengissä. On se kyllä ihanaa päästä häämatkalle, vihdoinkin, kahden ja puolen aviovuoden jälkeen! Pelkkä ajatuskin virkistää mieltä. Kun emme ole edes käyneet risteilyllä kahdestaan...