Siitä lähtien kun mieheni alkoi pohtimaan muualle töihin hakeutumista, kyseiselle paikkakunnalle minne nyt ollaan muuttamassa, olen vähän väliä selannut www.mol.fi sivuja etsien itselleni mieluisia, tietyy oman alan, hommia. Eipä ole paljoa sairaankuljettajan paikkoja ollut auki, ainakaan lähitietämiltä. Googletin sitten myös kyseisen paikkakunnan sivustoja saadakseni selville kuka sielläpäin pyörittää ambulanssitoimintaa. Ajattelin että soittaisin sitten jossain vaiheessa paikalliselle ambulanssifirmalle ja mainostaakseni pätevän työvoiman käytettävissäolevuudesta.

Toissailtana taas selailin mollin sivuja, ja katselin myös epätoivoisena sairaanhoitajien paikkoja. Eipä niitäkään mitään hurjan mielenkiintoisia ollut tarjolla, ainakaan ihan läheltä. Kun olin lähes kaikki ilmoitukset selannut läpi, huomasin että yllämainittu ambulanssifirma hakee kahta sairaankuljettajaa, ensisijaisesti ensihoitaja-amk tyyppejä. Olin ratketa riemastuksesta ja innostuksesta! En ole koskaan aikaisemmin väsännyt edes CV:tä, työhakemuksesta puhumattakaan, mutta onneksi on netti ja onneksi on Google... Inspiraatiopuuskassani sitten molemmat väsäsin samana iltana ja sain vielä lähetettyäkin meilitse. Olin niin täpinöissä vielä nukkumaan mennessä ettei uni meinannut tulla.

Eilen sitten töissä tarkistin sähköpostini, ja onnekseni huomasin että hakemukseeni oli vastattu: halusivat että tulisin paikan päällä käymään. Pikkuisen jännitti kun sinne soitin ja sovin ajankohdasta, mutta onneksi tyyppi langan päässä kuullosti tosi rennolta ja reilulta tyypiltä. Ilmeisesti olisi ainakin kesätöitä tiedossa ja myöskin pari äitiyslomasijaisuutta, ja mahdollisesti jatkoakin... Huomenna olen lähdössä sinne sitten tapaamaan niitä ihmisiä. Jännittää hurjan paljon.

Kävin tänään koululla viimeistä kertaa ennen todistusten jakoa. Ei oikein tuntunut miltään. Vaikka palautinkin valmiiksi sidotut opinnäytetyöt ja täytin hakemuksen todistusta varten. Ehken ole vielä oikein sisäistänyt sitä että loppu lähenee. Eiköhän sitä sitten viimeistään tajua kun isketään paperit kouraan, elikkäs kuukauden päästä!