Mahtavat hellesäät on ollut! Välillä jopa niin mahtavat ettei paljoa enää kestä. Tälläkin hetkellä mietin että johtuuko tämä kummallinen olo flunssasta vai auringonpistoksesta. Päätä särkee ja se tuntuu kovin painavalta, pientä lihaskipua joka puolella, iho ärtyisä kosketukselle. Ehkä se on yhdistelmää molemmista.

Pidettiin täällä meillä ex-kämppikselleni Ellalle polttareita kun on tuossa viikon päästä menossa naimisiin. Polttariporukka oli varsin pieni ja tiivis: kaasot ja morsian. Mutta kivaa riitti! Vietiin Ella ensin ratsastamaan, kun se on kova hevostyttö. Illalla tehtiin hyvää ruokaa, sangriaa ja lettuja ja katsottiin leffa. Tais aika myöhään mennä. Tänään sitten vietiin morsian lentämään ultrakevyellä lentokoneella. Oli vissiin aikamoinen yllätys, ja hyvä niin. Kaiken kaikkiaan mukavat ja rennot, mutta kuitenkin vähän jännätkin polttarit. Kovasti toivottiin hyviä säitä, koska nuo molemmat pääaktiviteetit eivät välttämättä olisi onnistuneet kaatosateella tai myrskysäässä.

Aurinkoa on onneksi riittänyt jopa sen verran että mietin olenkohan kerrankin saanut vähän muuta väriä kuin punaista iholleni. Suojakertoimella 20 olin liikenteessä koko päivän. Vaaleahipiäinen kun olen en voi olla keskipäivän auringossa suojautumatta kuin vartin, muuten palan. Ja ruskettuminen ei ole palamisen arvoista. Ehkä blondina joutuu olemaan hurjan paljon kauemmin auringossa ennen kuin iho tajuaa tuottaa pigmenttiä. Jospa sittenkin käyttäisin aurinkorasvaa useammin, että voi edes nauttia valosta vaikkei nyt väriä saiskaan niin paljon.