Onpahan taas tullut kirjoittelussa taukoa... Pahoittelut. Olen vain huomannut tässä pikkuhiljaa miten uuvuttavaa se pitemmän päälle on kun tekee samaan aikaan töitä ja yrittää valmistua. Hyvät uutiset tässä kohtaa on, että olen saanut opinnäytetyöni valmiiksi (kiitos Herralle). Huonot uutiset on että pitäisi vielä pari kirjallista rästihommaa saada tehdyksi tässä ennen ensi viikkoa, mutta intoa niiden tekemiseen ei etsimälläkään löydy. Mikäli en kerkeä saamaan niitä valmiiksi niin valmistuminen siirtyy sitten maaliskuulle.

Nyt sitten toissapäivänä alkoi kurkku kipeytymään ja se äityikin illan aikana niin pahaksi etten viitsinyt eilen lähteä töihin mummoja tartuttamaan. Nyt on sitten taas aikaa ainakin pari päivää vähän päivittää kuulumisia.

No, eipä tässä kummempia tosiaan ole tapahtunut, paitsi se että sain opinnäytetyön valmiiksi. Töitä olen rehkinyt ihan riittämiin, ja miehellänikin noita töitä riittää ihan liikaa. Eihän se kerkeä edes lepäämään missään välissä! Onneksi kohta on joulu. Silloin kerkeää lepäämään tarpeeksi ja nauttimaan olemassaolosta.