Päätti sitten tuo talvi käydä täälläkin! Outoa ja harvinaista kun on niin valkoista ja liukasta. No, ihan lähipäivinä varmaan viimeisestkin rippeet tästä sulaa pois ja syksy koittaa jälleen. Sitten sitä syksyä on aina kevääseen asti. Sain kuitenkin eilen vaihdettua pyörääni nastarenkaat alle. Nyt on vähän turvallisempi fiilis polkea töihin aikaisin aamulla säässä kuin jäässä. Myös autoon saatiin talvirenkaat näin sopivasti ennenkuin lumet taas sulaa...

Tavlikengät pitäisi hankkia. Nykyisellään käytän korkkareita joissa on sileääkin sileämmät pohjat ja ovat siten hengenvaarallisen liukkaat. Tosin, olen ihan ilman liukastakin vetänyt niissä kengissä kahdestikin lipat. Ensimmäinen kerta oli koulun pihalla kun reippaasti köpöttelin ratikalle. Toinen kerta oli kun olin menossa rappusia alas kellariin vaihtaman työvaatteet päälle. Leveät lahkeet ja suipot kärjet tai pienet korot eivät ole hyvä yhdistelmä... Lapikkaat olisi kivat. En vain yhtään tiedä mistä hyviä sellaisia löytäisi. Pitää varmaan kirjottaa joulupukille (=anopille).

Ihanaa kun tulee joulu! Saan töistä vapaata koko jouluviikon! Toivottavasti voi vaan olla ja löhötä. Ollaan menossa anoppilaan viettämään joulua, ja pitäisi kissalle keksiä joku hoitopaikka. Se ei kovin helppoa ole, kun se kissa vaatii tietynlaista kuria ja paljon seuraa. Sillä on ollut pissaamisongelmaa,  mutta nyt ollaan kurin ja rutiinien ansiosta päästy niistä eroon. Mutta eihän sitä ikinä tiedä miten siinä käy kun kissa on vieraassa ympäristössä vieraan ihmisen kanssa... Anoppilaan sitä ei viitsi ottaa mukaan kun siellä on sellainen koira joka empimättä söisi rakkaan kisun jos vain mahdollisuus siihen tarjoutuisi. Onneksi jouluun on vielä kuukausi, niin ehtii tähänkin ongelmaan miettiä ratkaisua.